De Geerakkers

Twents Hereford rundvlees

Welkom op onze website!   


We hebben weer een aantal koeien geslacht! Onze vriezers zijn dus weer aangevuld. Mocht u vlees willen bestellen, dan is dat nog mogelijk. U kunt dit kenbaar maken door een bericht achter te laten via het contactformulier (zie "Assortiment") of door ons te bellen/mailen/appen.


 

In 2012 zijn wij, Henri en Annemarie Kolkman, 'voor de hobby' gestart met 2 Hereford koeien en een kalfje. Nu, ruim 7 jaar later, hebben we bijna 60 koeien en kalfjes op de boerderij. Nog steeds een hobby, maar ondertussen dus ook wel iets meer dan een hobby alleen.

Via deze website willen we u informeren over het Hereford ras en hoe zij (bij ons op de boerderij) leven. Daarnaast bieden we uiteraard ook de mogelijkheid om een vleespakket bij ons te bestellen. We slachten een aantal keer per jaar een koe/koeien.

Naast het leven op de boerderij en de vleespakketten die wij aanbieden, kijken we ook graag een stukje verder. Zo hebben we een aantal koeien in een natuurgebied lopen (in Dalerveen in Drenthe) en lopen er gedurende het jaar ook een aantal koeien op twee plaatsen in Almelo, in het kader van stadslandbouw. Buiten dat dit goed is voor de natuur (zie ook 'Over ons'), hopen we hiermee ook de afstand tussen boer en burger te verkleinen. Iedereen is dan ook van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen op onze boerderij!